Køb professionelle dronebilleder

Godkendt droneoperatør af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Godkendt droneoperatør

Dronebilleder kan bruges til...

Dit firma

Du kan bruge dronebilleder til f.eks. at præsentere dit nye domicil, dokumentere en process i virksomheden eller fremvise et nyt produkt. Tag dit firma til nye højder med flotte dronebilleder.

Din ejendom

Er du i gang med et byggeprojekt, skal du sælge dit hus eller vil du blot have nogle flotte dronebilleder af din ejendom, så er det noget jeg sagtens kan klare. Psst. Jeg hjælper også gerne ejendomsmæglere.

Din markedsføring

Dronebilleder i markedsføringen giver en stor wow-effekt. Med dronebilleder kan du fremvise et ferieområde, et stort og flot byggeprojekt eller dine biler. Kun fantasien sætter grænser for dronebilleder.

Dit arrangement

Skal du holde et stort arrangement som f.eks. en koncert, festival, sportsarrangement, et bryllup eller andet festligt, så kan dronebilleder give dig nogle unikke perspektiver på den festlige dag.

Dit landbrug

Få overblikket over dit landbrug eller din gård med dronebilleder. Brug dronebillederne til at planlægge udvidelse, ombygning, markedsføring af produkter eller ydelser.

Din idé

Har du andre idéer eller grunde til at få taget dronebilleder, så er det helt sikkert også noget jeg kan klare. Jeg er klar til udfordringer.

Efterbehandling af dronebilleder

Hvis du skal bruge dronebillederne professionelt, er man nødt til at efterbehandle dem, så det fremstår flotte og professionelt. Ligesom alle andre fotografer gør.

Jeg bruger forskellige professionelle programmer til at efterbehandle dronebilleder og dronevideo.

Hvis du er usikker på om du behøver at få dronebillederne redigeret, så se forskellen til højre.

Vil du se mine konkurrencedygtige priser?

Sådan foregår en droneoperation

Planlægning

Vi tager en snak om hvad dronebilleder og/eller dronevideoen skal bruges til, hvor der skal flyves og hvilket motiv(er) du ønsker. 

Derefter planlægger jeg droneflyvningen ud fra nedenstående retningslinjer. Hvis det er nødvendigt, så kommer jeg forbi og inspicerer området.

Flyveområdet tjekkes for eventuelle følsomme naturområder og restriktions-, fare- og sikringsområder. Hvis der f.eks. skal laves dronebilleder eller dronevideo i Køge, er der to sikringsområder og et naturområde, at tage hensyn til.

Der tjekkes ligeledes om flyvningen kan ske etisk korrekt (i forhold til privatlivetsfred) og hvorvidt der kan etableres sikkerhedszone.

Orientering af politiet og eventuel tilladelse indhentes.

Flyvningen planlægges i relation til sikkerhedszoner, VLOS og Trafikstyrelsens operative begrænsninger – jf. BEK nr. 1256.

Pre-flight

Ude på lokationen – og før droneflyvningen – tager vi, hvis nødvendigt, en snak om det er skal tages dronebilleder eller dronevideo af.

NOTAM (luftrummet) tjekkes for aktivitet i operationsområdet (f.eks. militærøvelser). De meteorologiske forhold vurderes.

Der etableres sikkerhedszoner og eventuel afmærkning, ligesom der dannes overblik over nødlandingsområder. Sikkerhedsbriefing af relevante personer.

Dronen tjekkes igennem.

Under droneflyvningen

Under droneflyvningen skal droneoperatørerne gør det de er bedst til; flyve og tage billeder/video.

Derfor skal sikkerhedszoner, og eventuel afmærkning, respekteres. 

Der tages en masse dronebilleder og laves ligeledes en masse dronevideo, så der er et godt udvalg.

Under hele droneflyvningen er der fokus på at sikkerhedszone kan opretholdes og at vejret er stabilt og egner sig til droneflyvning.

Efter droneflyvningen

Efter droneflyvningen tjekkes dronen igennem og pakkes sammen. Der føres ligeledes logbog – efter lovkravet fra Trafikstyrelsen.

Hvis det ønskes, så gennemgåes rå-dronebillederne sammen og vi bliver enige om hvilke dronebilleder der ønskes. Derefter tager jeg hjem og efterbehandler dronebillederne og dronevideoen.

Det endelige materiale leveres, i løbet af 2-3 hverdage, digital.