Få lavet professionel dronevideo

Godkendt droneoperatør af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Godkendt droneoperatør

Dronevideo der kan bruges til...

Reklamevideo

Med dronevideo kan du tage din reklamevideo til helt nye højder. Præsenter dit firma, dit kontor, dine biler med logo, din ydelse eller dit produkt på en unik måde.

Din ejendom eller byggeri

Skal du sælge dit hus eller er du i gang med et byggeri, så kan du med en dronevideo nemt vise huset eller dit byggeprojekt fra den bedste side. Uanset om det er erhverv eller privat.

Din markedsføring

Giv dit publikum på de sociale medier, dine besøgende på din hjemmeside en oplevelse de sent glemmer, og udover det sædvanlige, med en dronevideo. 

Efterbehandling af dronevideo

Hvis du skal bruge dronevideoen professionelt, er man nødt til at efterbehandle dem, så den fremstår flotte og professionelt. Ligesom med alle andre videoer og film gør.

Jeg bruger forskellige professionelle programmer til at efterbehandle dronebilleder og dronevideo.

Hvis du er usikker på om du behøver at få din dronevideo redigeret, så se forskellen til højre.

Vil du se mine konkurrencedygtige priser?

Sådan foregår en droneoperation

Planlægning

Vi tager en snak om hvad dronebilleder og/eller dronevideoen skal bruges til, hvor der skal flyves og hvilket motiv(er) du ønsker. 

Derefter planlægger jeg droneflyvningen ud fra nedenstående retningslinjer. Hvis det er nødvendigt, så kommer jeg forbi og inspicerer området.

Flyveområdet tjekkes for eventuelle følsomme naturområder og restriktions-, fare- og sikringsområder. Hvis der f.eks. skal laves dronebilleder eller dronevideo i Køge, er der to sikringsområder og et naturområde, at tage hensyn til.

Der tjekkes ligeledes om flyvningen kan ske etisk korrekt (i forhold til privatlivetsfred) og hvorvidt der kan etableres sikkerhedszone.

Orientering af politiet og eventuel tilladelse indhentes.

Flyvningen planlægges i relation til sikkerhedszoner, VLOS og Trafikstyrelsens operative begrænsninger – jf. BEK nr. 1256.

Pre-flight

Ude på lokationen – og før droneflyvningen – tager vi, hvis nødvendigt, en snak om det er skal tages dronebilleder eller dronevideo af.

NOTAM (luftrummet) tjekkes for aktivitet i operationsområdet (f.eks. militærøvelser). De meteorologiske forhold vurderes.

Der etableres sikkerhedszoner og eventuel afmærkning, ligesom der dannes overblik over nødlandingsområder. Sikkerhedsbriefing af relevante personer.

Dronen tjekkes igennem.

Under droneflyvningen

Under droneflyvningen skal droneoperatørerne gør det de er bedst til; flyve og tage billeder/video.

Derfor skal sikkerhedszoner, og eventuel afmærkning, respekteres. 

Der tages en masse dronebilleder og laves ligeledes en masse dronevideo, så der er et godt udvalg.

Under hele droneflyvningen er der fokus på at sikkerhedszone kan opretholdes og at vejret er stabilt og egner sig til droneflyvning.

Efter droneflyvningen

Efter droneflyvningen tjekkes dronen igennem og pakkes sammen. Der føres ligeledes logbog – efter lovkravet fra Trafikstyrelsen.

Hvis det ønskes, så gennemgåes rå-dronebillederne sammen og vi bliver enige om hvilke dronebilleder der ønskes. Derefter tager jeg hjem og efterbehandler dronebillederne og dronevideoen.

Det endelige materiale leveres, i løbet af 2-3 hverdage, digital.